tiistai 20. toukokuuta 2014

Prom 2014

Heipsuli!

Nyt kun mulla on tässä taas pikkusen aikaa, tai no, yritän vältellä tota hissan CBA esseetä... niin ajattelin tulla postaan vähän kuvasia prom illalta. Laitan tähän myös pari studiokuvaa, jotka siis käytiin eilen kuvaamassa. :) Tykkäsin enemmän siitä että saatiin ihan ammattilaiset kuvaan ja ottaan monta otosta, niin varmasti tuli sitten mieluisia kuvia ainakin muutama!

Käytiin ennen promia dinnerillä Olive Gardenissa, joka on mun ehdottomasti lemppari ravintola täällä Amerikassa. Siellä on sellasia taivaallisen hyvänmakusia pikku valkosipulipatonkeja ja fetasalaattia, joita molempia saa syödä niin paljon kun haluaa <3 Sitten pääruuaks tietty maistuvaa italialaista pastaa tms.! Tulispa toi Suomeenkin jossain vaiheessa.



Prom ilta ittessään meni tosi hyvin, mulla ei tällä kertaa ollu deittiä, vaan menin ihan kavereitten kanssa, mikä toimi tosi hyvin, koska sain hengata kaikkien kanssa, keitten halusin, eikä tarvinnu olla koko ajan yhen ihmisen kanssa menossa joka paikkaan :). Ja täälläkin haluan tehdä sen selväks, kun vieläkin mun jotkut kaverit miettii että prom ois jotenkin samanlainen kun wanhat, mutta siis niillä ei oikeestaan oo mitään yhteistä, muutakun se et molempiin pukedutaan tosi hienosti. Eli promissa ei tanssita mitään valmiiks harjoteltuja tansseja tms. Ne on vaan vähän niinkun bileet, mut vaan hienommissa vaatteissa?? Ehkä toi selitys kuvaa parhaiten millatteet tanssiaiset ne on. Mutta nyt niitä kuvia!













Seuraava huolenaiheeni onkin sitten wanhat Suomessa, se saattais olla vähän awkward jos sinne ei ois parii...
Nyt kumminkin painun unten maille :)
<3: Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti