lauantai 17. toukokuuta 2014

Pitkästä aikaa :)

Heippa!

Nyt taas pitkästä aikaa ajattelin tulla kirjotteleen vähän kuulumisia.
Mitä mulle kuuluu? No ihan hyvää, viimesiä viikkoja viedään, enää 25 koulupäivää ja yhteensä 40 päivää, että oon takasin Suomessa! Hullua ajatella, mutta toisaalta on kiva päästä näkeen kavereita ja Suomen kesää, vaikka pitääkin melkein heti painua töihin kun kotiin pääsee.

En nyt jaksa jauhaa enempää Suomesta, vaan keskittyy näihin viimesiin viikkoihin ja nauttia täysillä! Mulla on ollu aika rentoo tässä lähiaikoina, tenniskausi loppu viime viikolla ja tää viikko on ollu niin lämmintä että oon usein vaan tullu koulun jälkeen kotiin ja lähteny rannalle ottaan aurinkoo tai sit jääny koululle pelaileen viel tennistä kavereitten kans :) Koulussa riittäis opiskeltavaa, mut mulla on jo vähän lomavaihe päällä kun ulkonakin on alkanu oleen kuuma ja ei vaan malttais istuu tunnilla opiskelemassa. Onneks oon valkannu kursseja missä ei välttämättä tarvi olla niin aktiivinen ja silti saan vaan A:ta, ja muutenkin mun motto on täällä ollu että tätä vuotta ei ees lasketa, joten mun täytyy saada C:tä, ja se riittää. Mulla on kuitenkin sellanen perfektionisti luonne, että oon pitäny mun arvosanat A:na koko vuoden. Kamalaa ajatella että muutaman kuukauden päästä pitää alkaa ihan tosissaan opiskeleen... :DCrazy dogi >:)Tossa pari kuvasta viime viikoilta, Mentiin viime viikonloppuna Oregoniin ja toissaviikonloppuna oli Prom, yritän väkertää postausta niistä tässä lähiaikoina, mut en viittiny kaikkee laittaa samaan postaukseen... :)

<3: Emilia

2 kommenttia:

  1. Hei säkin oot yks meistä onnekkaista, jotka on saanu jenkeistä käsin kesätöitä! Mihin sä siis pääsit?

    VastaaPoista
  2. Mä pääsin Tampereen Laukontorille! Olin siellä viime kesänäkin niin pääsin sit jatkaan tänäkin vuonna! :) Mistä sä sait? :)

    VastaaPoista