sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Half Way There

Heei!

On kyllä taas hetkinen vierähtäny siitä kun viimeksi kirjottelin. Mulla ois kyllä ollu aikaa tässä kirjotella, mut en tiiä, ei oo vaan oikeen ollu motivaatiota! Nyt on jo vaihtarivuosi puolessa välissä, ihan hulluu kun tää aika vaan katoaa!
Tammikuukin on menny tässä vierätänyt tosi nopeeta ja kaikkee kivaa ja myös vähemmän kivaa on tapahtunu!

En täällä blogin puolella varmaan oo edes maininnut, mutta meidän oli siis host-perheen kanssa tarkotus mennä Texasiin lomalle tossa spring breakilla, kun niitten oli tarkotus muuttaa sinne ens vuonna, niin ne halus mennä vähän katteleen paikkoja, mutta muutama viikko sitten mun host-äiti oli että ei mennäkkään, kun niitten muutto viivästyy syystä ja toisesta. Mutta Texasin sijaan, hän ehdotti että tehtäis road trippi Californiaan! Kyllä kelpaa. Täytyy sanoo että varmasti mulla on ollu vaikutusta siihen että ne päätti vaihtaa kohdetta, koska oon koko tän vuoden puhunu siitä kuinka haluisin käydä Californiassa ja että mun bucket listillä on ollu jo vaikka kuinka kauan road trippi. Oon niin onnellinen!Tällä viikolla tuli suru-uutisia, kun mun yks parhaista kavereista täällä muutti Virginiaan, ja kyllä täytyy sanoo että tulee hirmu ikävä :( Kauheeta ajatellakkin että pian täytyy jättää hyvästit _kaikille_ muillekkin ja kohdata se tosi asia että en tuu näkeen suurinta osaa niistä ihmisistä enää ikinä. Se on kamalin puoli tässä koko vaihtari jutussa. Ja se fakta, että vaikka tulisinkin vierailulle Amerikkaan vielä myöhemin, en usko et tulisin Washingtoniin, kun kumminkin tykkään lämpimästä ilmasta enemmän, enkä vapaaehtosesti mee minnekkään kylmään. Kauheeta, en haluu nyt masentaa itteeni tai muita, mutta kyllä näistäkin asioista on välillä puhuttava!

Victor, you'll be missed ! :( <3Nyt ilosempiin juttuihin! Täälläkin ihan pakko hehkuttaa, Seattle Seahawks pääsi super bowliin!!! Ja kaikille niille, ketkä ei tiedä mikä Seahawks tai super bowl on, niin se on jenkkifutiksen finaali, siis kaikilla osavaltioilla on yks tai useempia edustusjoukkueita ja ne kilpailee toisiaan vastaan peleissä, ja nyt tää jenkkifutiskausi alkaa aikalailla olla paketissa, ainoastaan tää finaali on enään jäljellä. Koko Washington on ihan sekasin, kun tää on vasta toinen kerta kun Seahawks on päässy finaaliin. Kyllä valkkasin oikeen vuoden tulla tänne! Musta tuntuu että jos oisin täällä vielä muutaman vuoden lisää, musta tulis kyllä tosi kova jefu fani! Kyllä mä nyttenkin sitä tykkään toki kattoo, mutta en vielä ymmärrä ihan kaikkee :).

Eilen herättiin pirteinä jo viideltä aamulla ja lähettiin ajeleen kohti vuoria. Vietettiin pilvetön, aurinkoinen ja tosi lämmin päivä lumilautaillen kavereitten kanssa. :) Se vuori jolla lasketeltiin oli super korkee ja niin paljon parempi kun ne pikku mäet mitä oon Suomessa tottunu laskeen. Omat haasteensakkin se toi ja kyllä lensin ympäri enemmän kun kerran :D! Mutta se oli vaan hauskaa välillä vähän kieriskellä lumessa vaikka vähän sattukin! En tiiä onks musta tullu vähän masokistinen kun nykyään tykkään itteeni rääkätä myös salilla niin paljon enemmän kun ennen ! :'D

Nyt tämä tyttö lähtee lenkille nauttimaan ihanan aurinkoisesta ilmasta!
xx: Emppu

2 kommenttia:

  1. Oon viettämässä vuotta myös Washingtonissa, mutta au pairina :) Go seahawks!!! Olitko minkä nimisillä rinteillä laskemassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuin kiva :) ! Crystal Mountain oli sen vuoren nimi :) !

      Poista