maanantai 3. helmikuuta 2014

TOLO & SUPER BOWL

Moikka!

Viime viikonloppu oli parhaimmista viikonlopuista, ellei parhain tähän mennessä.
Sarah tuli meille perjantaina yöks ja lanitettiin varmaan joku 3 tuntia flappy birdiä, herranjestas se on addiktoiva peli! Oon tasol 46 ;) hahah.

Lauantaina oli Tolo, eli koulun tanssiaiset. Se oli vähän niinkun Homecoming, mutta vähemmän virallinen, ja porukka ei pukeutunu ihan niin hienostuneesti ja siel ei ollu niin paljon porukkaa. Herättiin aikaseen laittaan hiuksia, en tiiä oonko aikasemmin maininnu, mut mun host äiti on kampaaja. Ei se siis sitä ammatikseen tee, mut siis ihan koululuttautunut kampaaja se kummiskin on :)! Siksipä pari meijän kaveriakin tuli meille laitatuttaan hiukset, oli siinä mun host äitillä tekemistä, kun piti laittaa viiden tytön hiukset! :D Mutta lopputulos oli oikein kiva, mä tykkäsin tosi paljon! :)
Ennen itse tanssiaisia, pojat vei meijät meksikolaiseen ravintolaan syömään ja siitä sitten painuttiin koululle. Tanssit oli kivat, vaikka täytyy kyllä sanoo ettei tykkibileitä (mun suomen lukion paardit) voita. :D Teemana meillä oli tällä kertaa Great Gatsby, kyllä pukeuduin pikkusen teeman mukaan; vaalee mekko ja hiuspanta otsalla ;)!
Sunnuntaina oli sitten se kauan odotettu Super Bowl! Ai että kun nautin kattoo sitä! Nyt on alkanu kaduttaan kun en tajunnu kattoo jefuu kun kausi oli käynnissä, nyt se sitten on loppu ja missasin sen ihan kokonaan! Toisaalta, en tiiä oisko mulla ees ollu kauheesti aikaa mitään telkkaa töllötellä, kun meillä on aina viikonloppusin tekemistä ja arki-illat kuluu useimmiten salilla :D. Totesinkin eilen noille että voisin jäädä tänne vielä toiseks vuodeks ihan vaan jefun takii :'D. No ainakin syksyllä kävin meijän high schoolin melkein jokaisessa kotipelissä, et ihan paitsi en kummiskaan oo jääny! Ja kohtahan alkaakin jo olympialaiset ja sit voin kattoo jääkiekkoo ihan sydämeni kyllyydestä haha. ;D
Niinhän siinä sitten kävi että SEATTLE SEAHAWKS  voitti mestaruuden ! Kyllä valkkasin oikeen vuoden tulla tänne täytyy sanoo ! :) Ehkä lopetan tän hehkuttamisen nyt ja laitan pari kuvaa!Skipataan vielä keskiviikkona koulu ja mennään kavereitten kanssa kultajuhliin Seattleen! Can't wait!

Tähän loppuun vielä pari random kuvaa tältä päivältä :)

Ootd

Sweater weather :)

xx: Emppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti