sunnuntai 15. joulukuuta 2013

I wish that I could stay forever this young, not afraid to close my eyes.

Heiips!

Otsikko viittaa tähän supernopeesti kuluvaan aikaan, muutama päivä sitten kattoin mun laskuria, joka näyttää kuinka monta päivää on jäljellä siihen että palaan. Enään vajaa 200! Joka siis tarkottaa että oon ollu täällä jo kolmasosan! Jaksokin vaihtu tossa viime viikolla ja täytyy kyllä sanoo että rakastan mun lukkaria <3! Kaikki tunnit on tosi kivoja paitsi liikka välillä ottaa päähän kun halusin ottaa liikkaa joka jaksoon, joten tähän jaksoon en saanu liikkaa tungettuu mihinkään muualle kun ykköskoodille, jolla on vaihtoehtona vaan liikka freshmanien kanssa... Ja voi herranjestas kun ne on kummallisia ja ei osaa pelata mitään kunnolla! Musta tuntuu et ne ei ees yritä! Onneks Annika otti ton kurssin mun kans ettei ihan yksin tarvi olla! :D Sit mulla on sellai rahankäsittelykurssi tai sellanen, missä opitaan käsitteleen rahaa ja tekeen kaikkia suunnitelmia tulevaisuutta varten, se on tosi mielenkiintosta! Kolmannella tunnilla on mun paras ehdottomasti lempparikurssi varmaan ikinä! Oon töissä koulun student storessa! Se on ihan superhauskaa ja kaikki ne ihmisetkin on siellä ihan tosi mukavia! Alussa olin ihan kujalla et mitä pitää tehä ja missä mikäkin on, mut nyt muutaman viikon jälkeen kassan käyttö sujuu jo ihan ongelmitta ja yleensä löydän tuotteet mitä kysytään :D Alussa mulla oli vähän myös ongelmia rahan kanssa, koska en ollu siihen asti kiinnittäny yhtään huomioo sentteihin, ja mulla ei ollu mitään tietoo miltä mikäkin kolikko näyttää, joten annoin ekan päivän vähän väärin vaihtorahaa ihmisille, mut sit opettelin ne heti illalla että seuraavana päivänä osasin :D! Sit mulla on Saksaa, oon jatkosaksassa, kun luin viimevuonna jo vähäsen, joten osaan jo jotakin. Olin vähän hermostunu aluks kun ajattelin et ne osais paljon enemmän kun mä, mut herranjestas, en tiiä mitä ne koko viime vuoden teki, mutta siellä tunnilla ne yhä käy kellonaikoja ja itsensä esitelyjä läpi... Oon niin kyllästyny siellä tunneilla et vaan tekis mieli vaihtaa kurssia, tuntuu ihan ajan tuhlaukselta :D. No jaah, ainakaan ei tarvi stressata koulusta ainakaan pahemmin!

Viime viikolla oli muuten Suomen synttärit, tässä myöhäset onnittelut! <3

Hyvää myöhästä synttäriä Suomi<3
Huhhuh tässähän on menny hirmusesti aikaa siitä kun viimeks oon kirjotellu ja paljon tapahtunu, kiitospäiväkin oli tossa muutama viikko sitten ja painuttiin mettään mökkeileen meijän perheen ja niitten ystäväperheitten kanssa. Meitä oli yhteensä jotain 40 ihmistä siellä ja oli tosi kivaa ja rento viiden päivän pikku loma ennen uutta jaksoa. Sit kiitospäivän jälkeisenä perjantaina oli se kauan odotettu black friday! Niille jotka ei tiiä, black friday on siis sellanen ilta/yö, millon kaikki kaupat on auki ja miltei kaikki tuotteet on ihan hulluissa alennuksissa! Oli ihana shoppailla, vaikka en paljon mitään ittelleni ostanukkaan, vaan joululahjoja koto-Suomeen ja kavereille täällä. :)
Viime lauantaina herättiin tosi aikaseen aamulla ja suunnattiin vuorten toiselle puolelle, Leavenworthin kylään, se on sellanen joulukylä täynnä kaikkee joulujuttuja ja paljon ruokaa! Se oli tosi kaunis, kaikkine jouluvaloineen ja siellä oli myös lunta! En tosin osannu odottaa et siel ois ollu niin kylmä, joten vähän alipukeuduin, vaik yritin pukeutuu lämpimästi, mut mulla ei täällä oo kauheesti sellasii superlämpimii talvivaatteita, kun harvemmin täällä laskee lämpötila alle -6 :). Mutta tosiaan oli aika haaste mulle kävellä siellä joku päälle 6h kun siel oli niin hirmu kylmä! Löysin sieltä myös jotain suomalaista ja voi jumpe kun innostuin ! Ihan tosissaan tääl ei kukaan tiiä Suomest mitään niin olin tosi yllättyny et löysin jotain suomalaista, ja pakkohan mun oli sit ostaa! Oli kyllä niin nannaa <3!
Vähän kyllä kirjotti väärin ton Finnska licorice, mut nojoo, makuhan se tärkein on :)
Kirjotettiin tohon seteliin meijän nimet ja teipattiin se yhen ravintolan seinään. Sen ravintolan seinät oli täynnä dollarin seteleitä , oli helmen näköstä!

Pari ihmistä.
Tää on nyt vähän random, mut pakko mun on tää tännekkin jakaa, mut järkytyin kun kuulin mun host-äidiltä nyt perjantaina et yks meijän vaihtariryhmästä lähetetään kotiin, koska se varasti kaupasta voileivän! Siis ihan tosissaan, se ois joutunu vankilaan siitä, jollei sen kaupan omistaja ois tuntenu sen pojan host-äitiä! Tiiän että varastaminen on väärin ja tositosi tyhmää, mut siis se ois ihan tosissaan joutunu vankilaan! Ja nyt kun se ei joutunu sinne vankilaan, se lähetetään kotiin! Et varotan tulevia Amerikan vaihtareita et älkää tosissaan tehkö _mitään_ tyhmää, täältä voi lentää tosi helposti takasin kotiin! Ja kerran kun on lentäny kotiin, niin ei saa palata USAan viiteen vuoteen.


Huomasin just tällä viikolla että mun vaatekaappi on menny täällä ollessa ihan uusiks, en käytä enään lähes mitään vaatteita tai kenkiä mitä toin suomesta, vaan forever 21, Pink, hollister ja Charlotte Russe on vieny H&M:n, Gina Tricotin ja BikBokin paikan! Sit mietin et mun sanavarasto on parantunu ihan himona mun täällä ollessa, tosissaan, en ees tienny mikä on vaatekaappi tai auton takakontti tänne tullessani...


Ja sit tosta puhumisesta, oon tullu paljon rohkeemmaks ja en enää pelkää et vaik sanonkin asioita ain välil väärin, niin ei se ketään tapa. Mulla on mun oma korjaaja Sarah aina lähettyvillä ja se yleensä korjaa mua kun sanon asioita hassusti, vaik se ärsyttää himona joka kerta kun sanon asiota väärin, niin tiiän et se on mulle parhaaks ja haluun oppia, joten yritän tehä nyt hirveesti töitä sen eteen et oppisin ja oon alkanu myös lukeen kirjoja aina kun kerkeen, et mun sanavarasto kasvais!

Viikon päästä on jo joulu! Ei kyllä uskois, ihan himo nopeeta tääkin vuosi menny! Koristeltiin eilen joulukuusi ja vähän taloo. Jotkut näkee tosi paljon vaivaa jouluun ja koristelee talon ja pihan ihan kokonaan värikkäillä valoilla ja esineillä! Se on niin kaunista! :) Viime viikolla ajettiin sellasen talon ohi mis ne oli koristellu koko pihan jouluvaloilla ja käänsi radion tietylle kanavalle, ne valot välkky rytmissä musiikin mukana! Oli ihan sairaan upeen näköstä!They misspelled my name once again.. 


Tässä vielä pari random kuvaa, jotka ei liity kyllä yhtään mihinkään mutta ei se mitään :)


Salista on tullu mulle nytten tosi tärkee osa mun elämää täällä, tykkään viettää iltapäivät salilla :)!!Muttaa nyt unia!

xx: Emppu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti