sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Homecoming, lots of pumpkins and other stuff !

Moikka!

Tässä on taas pari viikkoo menny etten oo saanu aikaseks raahautuu koneelle mutta eipä se mitään, mulla on ollu kaks ihan mahti viikonloppuu takana, ok olihan ne ihan arkipäivätkin mukavia :)

Viime perjantaina Sarah tuli meille yöks futispelin jälkeen ja meillä oli oikein hauska tyttöjen ilta, juoruiltiin, katottii leffoi, syötiin paljon ja seuraavana päivänä käytiin vähän kuvailemassa :)

Lauantaina oltiin Haunted Fair Groundseilla, se oli semmoi paikka mis oli monta taloo ja siel oli kaikkee pelottavaa niinko zombeja ja sellasta ja meijän piti selvittää sellanen rata mikä sisälsi kaikkee labyrinttejä, 3D osioita, putkissa ryömimistä ja sellasta :D En pystyny oikeen ottaa kuvii siel ku siel oli tosi pimeetä eikä niist kuvist tullu oikeen mitään :( Mut anyways oli hauskaa ja kiljuin paljon :D:D


Sunnuntaina ajeltiin Corn Mazelle viereiseen kaupunkiin, se oli sellanen maissitarha mikä oli samalla labyrinttti ja siel oli check pointteja jotka piti löytää. Meillä oli kartta mitä meijän oli tarkotus käyttää, mut oltiin liian hyvii ja selvitettiin se ilman karttaa !

Viime viikolla meillä oli koulussa spirit week, eli joka päivä piti pukeutuu jonkun teeman mukaan, maanantai oli lomapäivä, joten ei ollu kouluu. Tiistaina oli Amerikka-päivä, keskiviikkona Disney-päivä, torstaina Turisti-päivä, ja perjantaina tyttöjen piti pukeutuu siniseen ja poikien valkoseen, koska ne on meijän koulun värit! Osallistuin joa päivä enemmän tai vähemmän :). Torstaina oli hyvä tekosyy ottaa kamera mukaan kouluun kun oli turisti päivä, niin napsin vähän kuvii koulustakin ;).


Turisti !

Jonottaas safkaa!

Rakastan tota kouluruokaa kun siel on ain jotain hedelmii ja saa koota itte salaatin! <3 Ja toi kaakao on vaan jotain niin hyvää!
Meijän pikku ruokala :)


Tänä perjantaina sitten olikin homcoming-futispeli joka ooneks voitettiin! Oli hauska ilta, peli ja kaverit!GO BULLDOGS !


Se kauan odotettu homcoming koitti viimein lauantaina ! Oli ihan huippu ilta ja alotettiin tekeen meijän hiuksii, meikkei sun muuta jo aamusta, ettei vaan tuu kiire, niin koko päivä meni kyllä iltaan valmistautuessa! Mutta voin sanoo et oli se kyllä sen arvosta! Siellä oli alkumaljat kun tultiin sisälle, sit sellai valokuvaus-paikka missä otettiin kuvia, sali missä tanssittiin ja sitten ruokalas oli pöytii mis sai syödä kakkuu mitä koulu tarjos! Kaikki oli tosi kivaa ja kivasti järjestettyy :). Kaikki oli kummiskin ohi liian nopeesti!Sarah tuli meille taas yöks homecomingin jälkeen ja tänään leivottiin ihana "kurpitsabrowniekakku" haha ei kyllä näyttäny siltä mutta maistu kyllä ohan taivaalliselta! Iltapäivästä lähettiin pumpkin patchille josta poimittiin meijän omat kurpitsat ja illalla kaiverrettiin ne! Jeah kaiversin mun elämäni ekan kurpitsan ja voin kertoo että kyllä jatkan tota perinnettä viel kun tuun Suomeenkin !
LÖYSIN PORON! Mut toi oli kyllä tosi paljon pienempi kun Suomalaiset porot ;0Mun kurpita vasemmalla :)
Täyty ottaa tunti yöunista pois tän postauksen takii, mutta kyllä pitää teijät pitää ajantasalla! Nyt tuutimaan, moimoi<3
xx Emppu

2 kommenttia: