sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Ystävät pliis, pysykää tääl aitoina, et vanhoin pystyy fiilisteleen vanhoi aikoja !Heissan! 
Vappu oli ja meni, oli hirmu hauskaa :) Tässä nyt on vähän hiljasta ollu, kun ei oo tapahtunu oikeen mitään vaihtarijuttuihin liittyvää ja en oikeen tykkää istua koneella, niin en kauheen usein tänne eksykkään, toivottavasti ens vuonna sitten jaksaisin oikeesti päivitellä tätä, vaikka USAssa sitä varmaan tekemistä vasta riittääkin ! Olin tossa viime viikolla viimesessä valmennustilaisuudessa, siellä oli lähinnä vaan tylsiä vakuutus- ja viisumijuttuja, mutta oli siellä jotain mielenkiintostakin, nimittäin New Yorkin soft landing camp voi kestää jopa 4 päivää, joka tarkottais 2 piitkää shoppailupäivää!!! Mulla se saattaakin käydä toteen kun meen toiselle puolelle Amerikkaa, joten aika varmasti mulla saattaa olla aamulento vasta neljäntenä päivänä :) ! Sit siellä tilaisuudessa kerrottiin myös, et pysähdytään 6 tunniks heathrow'n lentokentällä, ois helmi jos pääsis shoppaileen Lontooseen, mut en usko et se on sentään mahdollista :''D ! Oon hirmu shoppailuhullu, mut se on ihanaa ! :D:DOon hirveesti alkanu miettiin elämää muutaman kuukauden kuluttua, kun lähtöön on enää pari viikkoa, miten oikeesti kestän hyvästellä mun kaikki rakkaat ystävät, perheen ja sukulaiset? Joo, vaikka asun yksin ja oon tottunu oleen ittekseni ja uusissa tilanteissa tosi hyvin, mutta en oo koskaan ollu mun rakkaista erossa melkein vuotta. Oon saanu TYKistä niin hyviä ystäviä tässä vuodessa et oon niin kiitollinen että oon löytäny ne! Meistä tietyistä viidestä tytöstä on muodostunu niin tiivis porukka tässä ajassa ja ens vuonna kouluun jää vaan kolme, kun kaks meistä lähtee vallottaan maailmaa, mä USAa ja Aino Ranskaa. Mut mä silti uskon että kun tullaan pois, niin meijän porukka pitää yhä yhtä, vaikka ollaankin sit vasta kakkosella ja muut on jo abeja :'D ! 
Mua on alkanu mietityttään sellanen juttu, että just kun oon saanu hyvät kaverit lukiossa, niin USAssa pitää tehä se sama uusiks, ja kun vuoden jälkeen tuun takas, niin taas kolmannen kerran ! Oon vaan miettiny, et riittääkö mulla motivaatio tutustuu enää kolmatta kertaa uusiin ihmisiin ja kun mulla on todennäkösesti paha mieli muutenkin varmaan suunnilleen ekat puol vuotta suomeen tulon jälkeen, koska oon joutunu jättään mun elämän maapallon toisella puolella varmaan lopullisesti.
Kolmas huolen aiheeni on vanhojentanssipari!! Haha kuulostaa varmaan tyhmältä, mutta oikeesti! Meijän koulussa on yhtä poikaa kohti kaheksan tyttöö, joten mulla ei todennäkösesti oo mitään mahiksii saada ees -97 mun pariks, vaan kun tuun USAsta pois, niin heti ekana koulupäivänä mun pitää mennä pyytään joku ykkönen, eli -98 mun pariks -.- sama kai se sit ois vaik pyytäsin mun pikkuveljen mulle pariks !!


Jääkiekon mm-kisat on alkanu, SUOMI VOITTAA ja Kontiola&Raanta on parhaita <3 !
Hyvää viikonalkua ! <3 Emppu xx

2 kommenttia:

  1. Mäki stressaan jo vanhojen tansseja, koska meidän koulussa on ollu tapana että abit lähtee risteilylle samana aamuna ku vanhat on niin pitää päättää haluanko kavereitten kanssa risteilylle vai tanssimaan :D Onneks on aikaa viel miettiä :D

    VastaaPoista
  2. Haha jep samoin meijän koulussa ! :s Nooo ehkä se pari sieltä kumminki löytyy :D

    VastaaPoista